Menu
Over Ons

Magie van synergie

Dat is de leidraad van onze groep van organisaties die actief zijn als consultant, onderzoeker en op het gebied van analytics in allerlei markten. Onze bedrijven gaan uit van een sterke cultuur waarin mensen zichzelf – en elkaar - in een geborgen en dynamische omgeving persoonlijk en professioneel ontwikkelen. Om daarmee bij te dragen aan een maatschappelijke of zakelijke vernieuwing.

In onze organisaties hangt een informele sfeer waarin plezier en drive goed samengaan en collega’s en relaties er toe doen. Met elkaar nieuwe ervaringen opdoen en samen plezier beleven is daarin belangrijk. Met weinig hiërarchie. Onze mensen zijn bevlogen voor wat ze doen en betrokken bij hun opdrachtgevers en vraagstukken. Ondernemend in hun dagelijkse handelen. Vooral gericht op samen: met elkaar, met opdrachtgevers en met stakeholders. Vanuit de magie van synergie. Omdat de som meer is dan het geheel der delen.

Het eigendom van de Significant Groep is in handen van negen partners waarvan de meesten al decennia met elkaar samenwerken en de Significant Groep samen met vele medewerkers hebben gevormd tot wat deze nu is. Allen zijn werkzaam in een of meerdere organisaties. De dagelijkse leiding van onze organisaties is in handen van managementteams die voor hun organisatie én in onderlinge samenwerking gericht zijn op het creëren van meerwaarde. De managementteams zijn:

Onze backoffice organiseert professionele ondersteuning voor onze organisaties op het gebied van financiële administratie, HRM, ICT en faciliteiten. Zij vormen vanuit de magie van synergie de backbone van onze organisaties. Ook zijn zij de schakel naar onze toeleveranciers die verschillende diensten voor ons verzorgen. Onze professionele staf kan zich daardoor geheel focussen op het leveren van waarde voor onze opdrachtgevers.

Voor het interne toezicht op de naleving van de Algemene verordening gegevensbescherming hebben wij een functionaris gegevensbescherming aangesteld. Dit is Jan-Pieter Papenhuijzen.

Wil je meer weten over de Significant Groep of heb je interesse om bij ons te werken? Neem dan contact op met één van ons of met jouw contactpersoon bij één van onze organisaties. Of kom langs bij ons in Leidsche Rijn Centrum in Utrecht.

De partners van Significant Groep zijn: Elliott, Jan-Pieter, Jeroen, Loudmilla, Michiel, Patrick, Rinke, Vicky en Wouter.

Contactgegevens

Significant Groep
Parijsboulevard 209-D
3541 CS Utrecht
088-0023400
info@significant.nl

Onze ventures

Er zit altijd meer in samenwerking. Met die dagelijkse mentaliteit werken wij aan de beste samenwerkingsoplossingen voor onze opdrachtgevers. Wij richten ons op inkoop, aanbesteden en het stroomlijnen van de bedrijfsvoering voor organisaties op het snijvlak van markt en overheid.

Naar website

Voor een significant verschil. Voor beleidsvraagstukken in de publieke sector halen wij altijd het onderste uit de kan. Wij belichten ieder onderwerp van alle mogelijk kanten en rusten niet tot we weten hoe we een significant verschil kunnen maken.

Naar website

Maak kennis met een bonte club van vindingrijke informatie-entrepreneurs die verder kijken dan de data. Wij blijven net zo lang puzzelen tot we de resultaten hebben vertaald naar realistische oplossingen. Of het nu gaat om digitale strategieën, dashboards, prototypes van digitale innovaties of ingewikkelde data-analyses.

Naar website

Maatschappelijke impact realiseren. Als advies- en onderzoeksbureau willen wij met oplossingen komen die écht het verschil maken. Dat vraagt om oprechte betrokkenheid. Met die drive zetten we onze expertise dagelijks in voor de zorg, het sociaal domein en bij justitie en veiligheid

Naar website